Galaxy S20: zo wijzig je de tekengrootte, stijl en meer

De Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus hebben geweldige nieuwe software die profiteert van de nieuwe Samsung TouchWiz-technologie. De TouchWiz op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus maakt aanpassingsopties mogelijk die bepaalde wijzigingen in de gebruikersinterface mogelijk maken.
Een voorbeeld van de TouchWiz-technologie is dat het de mogelijkheid heeft om het standaardlettertype en de standaardgrootte te wijzigen. Hieronder leggen we uit hoe je de lettergrootte, stijl en meer wijzigen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Systeemlettertypen wijzigen op de Samsung Galaxy S20- en Galaxy S20-rand
1. Schakel je Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in.
2. Ga vanaf het startscherm naar Instellingen.
3. Selecteer op het display.
4. Selecteer op Lettertype.
5. Hier u de tekenstijl en -grootte wijzigen.
6. Selecteer de knop ‘Gereed’.

U hebt de mogelijkheid om een voorbeeld van de tekengrootte en stijl boven aan het scherm te bekijken. Als u geen van de standaard lettertypestijlen of -kleuren leuk vindt, u ook extra lettertypen downloaden. Ga gewoon naar de Google Play Store en typ ‘Lettertypen downloaden’. U dan een aantal extra opties zien die u downloaden.
Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de standaard lettergrootte op de Galaxy S20a aan te passen vanaf dit scherm zoals eerder vermeld. Maar het is belangrijk op te merken dat wanneer u de grootte van het lettertype verhoogt, het na een bepaald niveau bepaalde UI-elementen beïnvloedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *