Favoriete sterrencontacten verwijderen en verwijderen op de Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus hebben de mogelijkheid om een contactpersoon toe te voegen aan je favoriete lijst, zodat je snel toegang hebt tot hun informatie zonder ze in je contacten te hoeven vinden. Soms heb je te veel mensen favoriet of niet meer gebruik maken van de favoriet voor die persoon en willen de ster te verwijderen. Hieronder leggen we uit hoe je favorieten op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus verwijdert en verwijdert.

Voor degenen die al eerder een Android-apparaat hebben gehad, heb je waarschijnlijk al veel mensen die favoriet zijn geweest bij eerdere smartphones. Hier leggen we uit hoe je bepaalde mensen verwijdert en verwijdert met wie je niet meer praat of leuk vindt. De volgende instructies voor het verwijderen van favoriete contactpersonen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Sterfavoriet-contactpersonen verwijderen en verwijderen
1. Schakel de Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus in.
2. Ga naar de app Telefoon.
3. Ga naar de sectie Contactpersonen.
4. Selecteer de contactpersoon die u wilt favoriet of ster.
5. Tik op de ster om de contactpersoon uit de lijst Favorieten te verwijderen.

Standaard laat de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20+ Plus je je favorieten niet handmatig sorteren om de belangrijkste mensen aan de top te plaatsen. In plaats daarvan worden alle contactpersonen alfabetisch weergegeven, dit verandert met des te meer mensen die u verwijdert of toevoegt aan de lijst.
Als er een persoon is die u opnieuw aan uw favorieten wilt toevoegen, gaat u gewoon naar de contactpagina van die persoon en controleert u de ster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *