De Galaxy S20 TouchWiz inschakelen en inschakelen

Het mooie is dat de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus een functie hebben genaamd TouchWiz. Met de Smart Lock TouchWiz-functie kan de Galaxy S20 het beveiligde vergrendelingsscherm omzeilen als u een Bluetooth-apparaat in de buurt hebt.
Standaard is de TouchWiz Smart Lock-functie verborgen op de Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus-smartphone. Het volgende is een gids over het vinden en inschakelen van Galaxy S20 TouchWiz op Android Lollipop.

U het TouchWiz Smart Lock op de Galaxy S20 vinden door eerst een veilige vergrendelingsschermoptie te maken (patroon, pincode, wachtwoord, enz.) U dit doen door naar Instellingen>Vergrendelingsscherm te gaan. Nadat dat is voltooid, moet je terug naar Instellingen, en ga dan naar Beveiliging. Tik in het beveiligingsscherm op Vertrouwensagenten en schakel Slim slot in. Vanaf hier u een back-up een keer en je moet nu zien Smart Lock als een optie aan de onderkant van het scherm in de sectie Beveiliging. Nadat deze laatste stap is voltooid, kun je de Smart Lock-instellingen inschakelen op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *