De Galaxy S20 in de stille modus zetten (prioriteitsmodus)

Voor degenen die eigenaar zijn van de Samsung Galaxy S20 of Galaxy S20 + Plus, wilt u misschien weten hoe u de Galaxy S20 in silent mode zetten? Het slechte nieuws is dat de Silent Mode-functie de naam heeft gewijzigd in priority mode. Op de Android-software, Silent-modus heeft een andere functie die is waarom het nu heet “Priority Mode.”
Hoewel “Priority Mode” is een beetje moeilijker te begrijpen hoe te gebruiken in vergelijking met “Silent Mode” op Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 + Plus, als je eenmaal hebt geleerd, omdat zeer nuttig. De reden hiervoor is omdat priority mode zorgen voor meer flexibiliteit bij het selecteren van de apps en mensen die je wel of niet wilt horen. Hieronder vindt u handleidingen over het gebruik van de prioriteitsmodus in plaats van de stille modus op de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus.

Prioriteitsmodus instellen
U de modus ‘Stille modus’ instellen door op de volumeknop op het apparaat te tikken en Prioriteit te selecteren in het pop-updialoogvenster dat u op het scherm ziet. U ziet verschillende opties onder de prioriteitsmodus, deze kunnen voor verschillende perioden worden aangepast. Met behulp van de plus- en minknoppen u wijzigen hoe lang de prioriteitsmodus duurt op de Galaxy S20.
Wanneer de Galaxy-smartphone op het punt staat om in de prioriteitsmodus te gaan, verschijnt er een sterpictogram met een meldingsbalk en alleen de apps of contactpersonen die toegang hebben gekregen, kunnen u hiervan op de hoogte stellen. Hoewel andere oproepen, berichten en updates nog steeds worden ontvangen, zullen de Galaxy S20 en Galaxy S20+ Plus pas lawaai maken nadat de telefoon de prioriteitsmodus heeft uitgeschakeld.

Uw apps beheren
U ook afzonderlijke apps in de prioriteitsmodus in de Android-software bedienen. Ga eerst naar het scherm Geluid en meldingen en ga naar app-meldingen. Selecteer vervolgens een schakelaar voor apps en schakel deze over naar Prioriteit. De belangrijkste voordelen van priority mode op Galaxy S20 zijn dat het alles wat je niet wilt blokkeren, tenzij het dringend is.

Opties voor prioriteitsmodus wijzigen
U de prioriteitsmodus op verschillende manieren wijzigen en aanpassen door het tand-pictogram te selecteren dat wordt weergegeven wanneer u de prioriteitsmodus activeert. U dingen zoals gebeurtenissen en herinneringen, oproepen en berichten wijzigen met schakelschakelaars. U ook verschillende personen selecteren die u wilt kunnen berichten sturen en u bellen met behulp van de muur van stilte in de prioriteitsmodus.
Een andere geweldige optie van priority mode op Galaxy S20 is dat de mogelijkheid om perioden te selecteren die u wilt Priority Mode automatisch in- en uitschakelen. Selecteer Dagen, Begintijd en Eindtijd om deze opties in te stellen. Dit bespaart u dat u de priority mode handmatig in- en uitschakelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *