Gebruik van de rekenmachine op Apple iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

Er zijn momenten waarop je geen rekenmachine in de buurt hebt en je niet door de stress van het gebruik van je hoofd wilt gaan. Wanneer u zich in deze situatie bevindt, kunt u altijd op uw smartphone vertrouwen. Op je iPhone 11/ 11 Pro/11 Pro Max staat een ingebouwde rekenmachine.
Terwijl je misschien besluit om een app van een derde partij te kopen, wil je misschien eerst de app op je telefoon uitproberen. De calculator op je iPhone lijkt misschien wel een app. Het is echter een widget. Zodra je de positie van deze widget ontdekt, kun je er altijd gebruik van maken.
Volg de onderstaande stappen om te leren hoe je de rekenmachine app op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max kunt gebruiken.

Gebruik van de rekenmachine op Apple iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max
Volg de onderstaande stappen om gebruik te maken van de rekenmachine op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 1 Pro Max:
1. Ontgrendel uw iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.
2. 2. Maak een veegbeweging van de onderkant van het scherm. Dit zal u helpen het menu uit te breiden
3. 3. Zoek het pictogram van de rekenmachine in het menu.
4. Zet hem op door een keer te tikken.

Als je moeite hebt met het zicht, wil je misschien je iPhone dwars houden. Als u klaar bent, wordt het display horizontaal. Hierdoor zullen alle functies en de alternatieven van je rekenmachinewidget gemakkelijk worden opgemerkt, omdat ze groter worden bij gebruik van de rekenmachineapplicaties op de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.
Het volgende wat je moet doen is de klassieke bewerkingen op de proef stellen. Je kunt ook besluiten om gebruik te maken van complexe functies zoals root, cosine, sine, tangent, etc.
Als je hiermee klaar bent, kun je ook kiezen voor een rekenprogramma van een derde partij. Het uitproberen van een externe rekenmachine app voor iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max kan je helpen om een goede vergelijking te maken en een keuze te maken die je als perfect beschouwt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *